suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pirkkalan kunta

Leikkipuistot

  • Palvelu
  • Pirkkala
  • Julkinen palvelu

Pirkkalassa on leikkipaikkoja puistoissa noin 30 ja lisäksi kuntalaisten käytössä ovat koulujen ja päiväkotien piha-alueet. Puistojen leikkipaikat ovat vapaasti käytettävissä. Koulu- ja päiväkotikiinteistöjen leikkipaikat ovat käytettävissä lähinnä iltaisin, viikonloppuisin ja loma-aikoina, jolloin varsinaista toimintaa niissä ei ole.

Kunnan leikkipuistojen tarkoitus on tarjota turvallisia, monip ...

Toimi näin

Mikäli huomaat ilkivaltaa tai rikkoontuneita välineitä, ota yhteyttä ja ilmoita kuntaan. Voit tehdä ilmoituksen sähköisellä vikailmoituslomakkeella, tai iltaisin ja viikonloppuisin voit olla yhteydessä suoraan kunnan tekniseen päivystäjään. Palautetta on myös mahdollista jättää Haloo Pirkkala -sivuston tai mobiilisovelluksen välityksellä.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Palvelun toteuttaa

Pirkkalan kunta

Palvelusta vastaa

Pirkkalan kunta
Tekstistä vastaa: Pirkkalan kunta
Päivitetty: 25.10.2023