suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite

Korva-, nenä- ja kurkkutautien palvelut

  • Palvelu
  • 10 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalla tutkimme ja hoidamme potilaita, joiden oireet, sairaus tai vamma kohdistuvat korvien, nenän tai kurkun alueelle.

Hoitoa saat:

  • Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalla, joka toimii ajanvarauspoliklinikkana, jossa hoidetaan oman erikoisalan päivystyspotilaita. Poliklinikalla tehdään muun toiminnan lisäksi pienkirurgiaa, kuten ihomuutosten poistoja, näytteidenottoa ihomuutoksista tai kasvaimista, tulehduspesäkkeiden avauksia, haavojen ompelua ja kasvojen alueen murtumien hoitoa. Korvatautien toimenpiteet, jotka vaativat nukutusta tai laajaa puudutusta tehdään päiväkirurgisessa yksikössä
  • Osastohoitoa tarvitsevat korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaat hoidetaan sairauden luonteesta riippuen joko osastoilla 1,7 tai 10.
  • Leikkausosastolla. Anestesia- ja leikkaustoiminnassa on käytössä yhdeksän leikkaussalia kahdessa toimipisteessä, 15-paikkainen heräämö ja induktio. Erikoisalojamme on mm. korva-, nenä- ja kurkkutaudit.

Toimi näin

Hoitoon hakeutuminen tapahtuu lääkärin lähetteellä joko terveyskeskuksista, yksityisvastaanotoilta tai muista sairaaloista ja hoitolaitoksista.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKeski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite
Palvelusta vastaaKeski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite
Alue Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Lestijärvi, Perho, Reisjärvi, Toholampi, Veteli
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite
Päivitetty: 19.5.2020