suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Soite

Kaikukortti

  • Palvelu
  • 8 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai konserttiin. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin. Kaikukortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Kaikukortti on voimassa vuoden ajan kortin saamispäivästä lukien.

K ...

Toimi näin

Kaikukortilla voit hankkia lipun moniin Keski-Pohjanmaan ja Kruunupyyn alueella oleviin kulttuurikohteisiin, kuten museoihin, teattereihin, festivaaleille ja konsertteihin. Kaikukortilla voit myös hankkia kurssipaikkoja suureen osaan Kokkolan seudun opiston sekä Perhonjokilaakson kansalaisopiston kursseista.

Kaikukortin voit saada yksiköistä, jotka on listattu Kaikukortin jakajiksi Keski-Pohjanmaalla ja Kruunupyyssä. Saat Kaikukortin, jos olet asiakkaana jossakin näistä paikoista.Pyydä oma Kaikukorttisi henkilökunnalta. Kaikukortin saaminen ei edellytä erillisiä todistuksia tuloistasi.

Jokainen Kaikukortissa mukana oleva kulttuurikohde kertoo omilla verkkosivuillaan, mihin tapahtumiin tai esityksiin Kaikukortti käy. Voit myös soittaa kulttuurikohteeseen ja tiedustella Kaikukortilla saatavaa tarjontaa.

Kaikukortilla hankit lipun kulttuurikohteen omasta lipunmyyntikanavasta. Lippua hankkiessasi varaudu näyttämään Kaikukortti ja kerro sen numero. Kaikukortilla et voi hankkia lippuja verkkokaupasta.

Jos hankit lipun Lippupisteen tai muun kaupallisen lipputoimiston kautta, sinun on maksettava palvelumaksu, vaikka itse pääsylippu on maksuton. Useimpien kulttuuritoimijoiden lippuja on mahdollista hankkia myös suoraan toimijalta niin, ettei joudu maksamaan palvelumaksua.

Kaikukortti-pääsylippuja ja kurssipaikkoja saattaa olla rajattu määrä. Jos haluat osallistua Kokkolan seudun opiston tai Perhonjokilaakson kansalaisopiston kurssille, ilmoittaudu kurssille tavalliseen tapaan etukäteen ja lisäksi ilmoita Kaikukorttisi numero puhelimitse opiston toimistoon.

Ota Kaikukortti mukaan, kun menet kulttuuritapahtumaan tai kurssille. Henkilökunta saattaa pyytää sinua näyttämään Kaikukortin ja henkilötodistuksen.

Kenelle ja millä ehdoin

Voit saada Kaikukortin jos

  • käytät asiakkaana sellaisia Soiten palveluita, jotka ovat mukana Kaikukortti-toiminnassa ja sinulla ei tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi ole rahaa pääsylippuihin
  • olet vähintään 16-vuotias.

Palvelun toteuttaa

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue - Soite

Palvelusta vastaa

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue - Soite
Tekstistä vastaa: Soite
Päivitetty: 22.5.2023