suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hyvinkään kaupunki

Julkisten hankintojen neuvonta

  • Palvelu
  • Hyvinkää
  • Julkinen palvelu

Tarjoamme pk-yrityksille tukea julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa. Julkisia hankintoja ovat kaikki julkisyhteisön (valtio, kunnat, seurakunnat, julkiset osakeyhtiöt) oman organisaationsa ulkopuolelta tekemät hankinnat.

Meiltä saat neuvontaa, koulutusta ja apua tarjouskilpailun eri vaiheissa. Edistämme tarjousmenettelyn sujuvuutta ja tuemme vuoropuhelua tilaajan ja tarjoajien välillä. Tavoitteenamme on lisätä alueen pienyritysten osuutta julkisissa hankinnoissa.

Julkisten hankintojen neuvonta tarjoaa pk-yrityksille tukea julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa. Julkisia hankintoja ovat kaikki julkisyhteisön (valtio, kunnat, seurakunnat, julkiset osakeyhtiöt) oman organisaationsa ulkopuolelta tekemät hankinnat.

Neuvonnan tavoitteena on antaa opastusta ja koulutusta sekä apua tarjouskilpailuprosessin eri vaiheissa. Tarkoituksena on edistää tarjousmenettelyn sujuvuutta ja tukea vuoropuhelua tilaajan ja tarjoajien välillä. Tavoitteena on lisätä alueen pienyritysten osuutta julkisissa hankinnoissa.

Toimi näin

Ota yhteyttä kaupungin hankintapalveluihin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHyvinkään kaupunki
Palvelusta vastaaHyvinkään kaupunki
Alue Hyvinkää
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hyvinkään kaupunki
Päivitetty: 29.5.2020