suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungintalon aulan vuokraus ja käyttö

  • Palvelu
  • Hyvinkää
  • Julkinen palvelu

Hyvinkään kaupungintalon aulaa vuokrataan kokous- ja tapahtumakäyttöön. Aulan koko on 500 m2 ja tila on avointa aulatilaa, joka on arkisin päiväaikaan kaupungintalon työntekijöiden ja kaupungintalolla asioivien henkilöiden käytössä. Aulaa vuokrataan pääsääntöisesti tapahtumakäyttöön kaupungintalon sulkeutumisajan jälkeen ja viikonloppuisin.

Tilaan soveltuvat tapahtumalajit ovat: kokoukset, seminaarit, luennot, myyjäiset, iltajuhlat ja konsertit. Aulaa ei vuokrata alle 20 henkilön tapahtumiin. Aulan vuokraajan käytössä on vain alakerran aulatila, ei muut kaupungintalon tilat.

Toimi näin

Täytä varaus- ja perustietolomake ja palauta se kaupungintalon neuvontaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Aulatilan varaus tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. (Kaupungin omat, arkipäivisin järjestettävät tilaisuudet, vähintään viikko ennen tapahtumaa.)

Varausta varten tulee täyttää kaupungintalon tapahtuman varaus- ja perustietolomake. Kun lomake on täytettynä palautettu kaupungintalon infoon, tekee infopiste alustavan varauksen aulan varauskalenteriin ja toimittaa tilaisuuden tiedot aulan operoinnista vastaavaan Hyvinkään kaupungin kulttuuripalveluihin.

Kulttuuripalvelut-yksikön edustaja on yhteydessä varaajaan 5 vrk kuluessa varauksesta ja tekee varaajalle tarjouksen tilaisuuden kustannuksista. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen varaus vahvistetaan. Hyvinkään kaupunki varaa itselleen oikeuden peruuttaa tehdyn aulavarauksen viimeistään 2 kk ennen tapahtumaa, mikäli kaupunki tarvitsee tilaa omaan käyttöönsä.

Palvelu on maksullinen.

Tilavuokra ja tilaisuuden rakennus- valvonta- ja purkukustannukset veloitetaan tapahtuman jälkeen. Vuokra- ja työkustannuslaskutuksen hoitaa Hyvinkään kaupungin kulttuuripalvelut, joka toimii aulavarausten, tapahtumien valvonnan ja toteutuksen operaattorina.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHyvinkään kaupunki
Palvelusta vastaaHyvinkään kaupunki
Alue Hyvinkää
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hyvinkään kaupunki
Päivitetty: 25.5.2020