suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa hänet palvelujen ja muun tuen piiriin. Tavoitteena on auttaa nuorta löytämään itselleen työ, opiskelupaikka tai muuta vastaavanlaista toimintaa. Etsivä nuorisotyö auttaa nuorta arjessa sekä tarvittaessa lähtee yhdessä nuoren kanssa asioimaan eri palveluissa (esimerkiksi sosiaalityössä, TE-toimistolla, terveydenhuollon ...

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Voit soittaa tai laittaa viestiä tai sähköpostia etsiville nuorisotyöntekijöille. Voit myös tulla käymään arkisin kello 8–16. Tavoitat meidät myös somen kautta, Facebook ja Instagram.

https://yhteysetsivaan.fi/ kautta voit jättää yhteydenottopyynnön etsivälle nuorisotyöntekijälle.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Palvelun toteuttaa

Sipoon kunta

Palvelusta vastaa

Sipoon kunta
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 10.1.2023