suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rääkkylän kunta

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Rääkkylä
  • Julkinen palvelu

Etsivään nuorisotyöhön voi ilmoittaa nuoren, joka ei ole palveluiden, esimerkiksi opiskelu, armeija ja työvoimahallinto, piirissä.

Rääkkylän kunta järjestää nuorten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä.

Rääkkylässä työpaja-asioista ja etsivästä nuorisotyöstä saat lisätietoa vapaa-aikasihteeriltä, p. 040 105 3103. Myös etsivän nuorisotyön ilmoitukset vapaa-aikasihteerille.

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Jos nuori täyttää edellä mainitut kriteerit, hänen yhteystietonsa voi toimittaa vapaa-aikasihteerille, puh. 040 105 3103.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRääkkylän kunta
Palvelusta vastaaRääkkylän kunta
Alue Rääkkylä
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rääkkylän kunta
Päivitetty: 24.9.2021