suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pyhäjoen kunta

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Pyhäjoki
  • Julkinen palvelu

Koulu keskeytymässä? Oma ala hukassa? Mikään ei kiinnosta? Ei vaan jaksa? Masentaa tai ahdistaa? Mistä asunto? Mistä rahaa? Tukea arkeen tai itsenäistymiseen? Mistä apua tilanteeseeni?

Satelliitin etsivä nuorisotyö on ilmainen palvelu, joka kuuntelee toiveitasi. Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu 15-29 vuotiaille nuorille. Etsivään nuorisotyöhön ei tarvitse lähetettä, vaan nuori, vanhemmat, ystävät tai tuttavat voivat ottaa suoraan yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään.

Asiakas voi ottaa yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään puhelimen tai sosiaalisen median välityksellä.

Lisätietoja löydät sivustolta: www.satelliitti.info

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaahen kaupunki
Muut vastuuorganisaatiotRaahen kaupunki
Palvelusta vastaaPyhäjoen kunta
Alue Pyhäjoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Pyhäjoen kunta
Päivitetty: 5.4.2022