suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Etelä-Pohjanmaan liitto

Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteri

  • Palvelu
  • 18 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteri on sekä käyttäjille että ilmoittajille maksuton tapahtumakalenteri netissä. Kalenteri tarjoaa alustan maakunnan toimijoille tiedottamiseen ja markkinointiin sekä maakunnan väelle että matkailijoille näkymän maakunnan runsaaseen ja monipuoliseen tapahtumatarjontaan suomeksi ja englanniksi.

Erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia järjestävät tahot, kuten kunnat, yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat ilmoittaa omat tapahtumansa kalenterissa veloituksetta.

Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterin tiedot ovat nyt helposti jaettavissa muihinkin sähköisiin kalentereihin Linked events -tapahtumarajapinnan kautta. Linked events -tapahtumarajapinnan avulla tapahtumatiedot syötetään vain yhteen paikkaan, mutta ne voivat näkyä useissa eri kalentereissa erilaisilla verkkosivustoilla.

Linked events -tapahtumarajapinta ja -tietokanta mahdollistavat sen, että tapahtuman tiedot tarvitsee syöttää vain yhdelle lomakkeelle, ja ne voivat Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterin lisäksi näkyä eri tahojen, kuten kuntien omissa sähköisissä tapahtumakalentereissa. Tämä edellyttää sitä, että kunnan tapahtumakalenteri on rakennettu Linked events -yhteensopivaksi ja julkaisujärjestelmään on lisätty erillinen kalenterin upotustyökalu.

Toimi näin

Jos etsit erilaisia ja eri-ikäisille suunnattuja yleisö- ja muita tapahtumia koko maakunnassa, niin katso tapahtumatarjonta Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterista.

Jos etsit ilmaista kanavaa tiedottaa omasta tapahtumastasi laajalle yleisölle, niin ilmoita tapahtumasi maksutta Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterissa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaEtelä-Pohjanmaan liitto
Palvelusta vastaaEtelä-Pohjanmaan liitto
Alue Ähtäri, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Etelä-Pohjanmaan liitto
Päivitetty: 19.2.2021