suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Etelä-Pohjanmaan liitto

Etelä-Pohjanmaan kulttuuristrategia

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Etelä-Pohjanmaan liitossa suunnitellaan ja valmistellaan maakunnan kulttuurin kehitystyötä linjaavia, Etelä-Pohjanmaan maakuntaa koskevia suunnitelmia ja ohjelmia. Suunnittelu- ja valmisteluprosesseihin osallistuu asiantuntijoita eri puolilta maakuntaa.

Etelä-Pohjanmaan kulttuuristrategian visio on ”Meitä ittiä ja muuta maailmaa innostava kulttuurimaakunta”. Maakunnan kulttuuristrategiassa hahmotetaan kehittämisen kulmakivet, joita kääntämällä voimme vaikuttaa kulttuurin kehittämiseen maakunnassamme. Kehittämisen kulmakivet ovat: yhteistyö, hyvinvointi, liiketalous ja kansainvälisyys.

Kulttuuristrategiaan on yhdistetty myös Etelä-Pohjanmaan luovien alojen yritystoiminnan kehittämissuunnitelma ja Etelä-Pohjanmaan kulttuurin kansainvälistymisohjelma.

Etelä-Pohjanmaan liitto haastaa alueen kulttuuritoimijoita mukaan osallistumaan kulttuuristrategian toteuttamiseen. Kulttuuristrategian toteutumista seurataan ja arvioidaan vuosittain.

Lähes kaikilla Etelä-Pohjanmaan kunnilla on myös oma kulttuuristrategia. Kuntien kulttuuristrategiat löytyvät kuntien omilta nettisivuilta.

Toimi näin

Mikäli sinulla on kysyttävää Etelä-Pohjanmaan kulttuuristrategiasta tai haluat olla mukana vaikuttamassa strategian laatimiseen, ota yhteyttä Etelä-Pohjanmaan liiton kulttuurin tehtäväalueen henkilökuntaan.

Yhteystiedot löytyvät kulttuurin verkkosivulta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaEtelä-Pohjanmaan liitto
Palvelusta vastaaEtelä-Pohjanmaan liitto
Alue Koko Suomi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Etelä-Pohjanmaan liitto
Päivitetty: 12.2.2020