suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Eläinlääkäripäivystys

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Sipoon alueella pieneläinten eläinlääkäripäivystyksestä vastaa Vantaan kaupunki ja suureläinten päivystyksestä Porvoon kaupunki. Arkisin (klo 9:00-16:00) palvelee eläinlääkärin vastaanotto Nikkilässä.

Toimi näin

Jos tarvitset kiireellistä eläinlääkintää virka-ajan (klo 9:00-16:00) ulkopuolella, soita maksulliseen puhelinpalveluun.

Jos päivystävä eläinlääkäri on sairaskäynnillä, hän jättää matkapuhelinnumeronsa vastaajan viestiin. Vastaanottonumeroon ei tule jättää viestejä. Päivystävän eläinlääkärin matkapuhelimen automaattiseen puhelinvastaajaan voi jättää soittopyynnön, jos eläinlääkäri ei pysty vastaamaan.

Kerro soittopyynnössä nimi, puhelinnumero, eläinlaji ja hoidon tarpeen syy. Eläinlääkäri ottaa yhteyttä sinuun välittömästi viestin kuunneltuaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Pieneläinpäivystys: Arkisin klo 17–22 ja viikonloppuisin klo 7–22 2,04 euroa/min, yöaikana klo 22–7 4,06 euroa/min

Suureläinpäivystys: Aina virka-ajan ulkopuolella 2,04 euroa/min

Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Maksullinen puhelinpalvelu on käytössä ainoastaan päivystysaikana. Vastaanottojen puhelinnumerot ovat käytössä arkipäivisin kello 8–16 ja puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinverkkomaksu.

Tausta ja lainsäädäntö

Virka-ajan ulkopuolella tarvittavaa kiireellistä eläinlääkintäapua saa kunnan eläinlääkäripäivystyksestä. Eläinlääkäripäivystys saattaa olla useiden kuntien yhteinen.

Pienikokoiset kotieläimet täytyy yleensä kuljettaa vastaanotolle, mutta suurikokoisia eläinlääkäri tulee hoitamaan niiden pitopaikkaan.

Kunta voi tuottaa päivystyspalvelut itse tai hankkia ne yksityiseltä eläinlääkäripalvelun tuottajalta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPorvoon kaupunki, Vantaan kaupunki
Muut vastuuorganisaatiotPorvoon kaupunki, Vantaan kaupunki
Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 20.7.2021