suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laitilan kaupunki

Digituki

  • Palvelu
  • Laitila
  • Julkinen palvelu

Kirjastosta saat tukea kirjaston verkkopalveluiden käyttöön, digitaaliseen asioiden hoitoon ja laitteiden käyttöön liittyvissä ongelmissa

Toimi näin

Saat tukea kirjastossa ja kirjastoautossa paikan päällä sekä puhelimitse. Jos ongelmasi liittyy uuden laitteen käyttöönottoon, varaa aika puhelimitse, sähköpostilla tai kirjastossa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön. Tuki voi olla laitteiden tai palvelujen käytön kursseja, neuvontatilaisuuksia tai henkilökohtaista apua. Digituen antaja määrittelee, miten ja millaista apua tarjoaa. Digitukea annetaan tapauskohtaisesti asiakkaan omalla laitteella tai digituen antajan laitteella. Digituen antajaan voi ottaa yhteyttä verkossa, puhelimitse tai tulemalla paikan päälle.

Tukea antava henkilö voi opastaa sähköisessä asioinnissa, palvelujen löytymisessä ja laitteiden peruskäytössä, mutta digituki ei yleensä tarkoita viallisten laitteiden korjaamista. Tukea antava henkilö ei saa asioida puolestasi tai käsitellä esimerkiksi palvelujen käyttöön tarvittavia pankki- tai muita tunnuksia. Älä kerro omia tunnuksiasi tukea antavalle henkilölle.

Tukea voivat antaa esimerkiksi asiointipisteet, yhteispalvelupisteet, kansalais- ja työväenopistot, kirjastot, vertaisopastajat, vapaaehtoiset, yhdistykset, järjestöt tai yritykset. Digituesta saatetaan käyttää myös erilaisia nimityksiä, kuten esimerkiksi digineuvonta tai digiopastus.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaitilan kaupunki
Palvelusta vastaaLaitilan kaupunki
Alue Laitila
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Laitilan kaupunki
Päivitetty: 7.12.2021