suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pirkkalan kunta

Avoin varhaiskasvatuspalvelu

  • Palvelu
  • Pirkkala
  • Julkinen palvelu

Avoimessa varhaiskasvatuksessa on perheille avointa tupatoimintaa, lapsiparkki ja lasten kerho. Toimintaan osallistuminen ei vaikuta kotihoidontukeen tai hoitopaikkatakuuseen.

Kunta järjestää avointa varhaiskasvatusta Wivintuvalla. Kunnallisen kerhon lisäksi avoimeen varhaiskasvatukseen voi osallistua Mannerheimin lastensuojeluliiton kerhotoiminnassa Pereenkulman Perhekeskuksessa, johon kunta myö ...

Toimi näin

Kerhotoimintaan ilmoittaudutaan täyttämällä hakemus ohjattuun kerhotoimintaan. Hakemus palautetaan varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen.

Lisätietoa kerhoista, lapsiparkista ja tupatoiminnasta löydät Pirkkalan kunnan verkkosivuilta

Tausta ja lainsäädäntö

Avoin varhaiskasvatustoiminta on tarkoitettu erityisesti kotihoidossa oleville lapsille. Lapsesi ja koko perheesi voivat saada hyvinvointinsa tueksi monenlaisia toimintamahdollisuuksia avoimissa päiväkodeissa, leikkipuistoissa ja kerhoissa.

Kerhotoiminta on ohjattua ja tavoitteellista. Pääpaino on leikillä, ulkoilulla ja turvallisella yhdessäololla. Tarjolla voi olla esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- tai luontokerhoja. Myös vanhemmat voivat osallistua perhekerhojen toimintaan.

Palvelun toteuttaa

Pirkkalan kunta

Palvelusta vastaa

Pirkkalan kunta
Tekstistä vastaa: Pirkkalan kunta
Päivitetty: 24.3.2023