suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Avoimet työpaikat ja rekrytointi

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön.

Voimakkaasti kasvavassa Sipoossa koko henkilöstö voi olla mukana kehittämässä ja uudistamassa kunnan toimintaa ja toimintamuotoja. Kehityksen perustana ovat kunnan laadukkaat, asiakaslähtöiset palvelut ja edelläkävijäasenne. Työ Sipoon kunnalla tarjoaa mahdollisuuden tarttua uusiin, mielenkiintoisiin haasteisiin, olla mukana kehittämässä kasvavaa kuntaamme, oppia uutta sekä saada entistä monipuolisempia työtehtäviä.

Näin laajamittaista kehittämistä ja uudistamista pystymme toteuttamaan vain asiantuntevan henkilöstön avulla ja siksi panostamme työyhteisömme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Hakemalla meillä avoimena olevaan, Sinua kiinnostavaan, tehtävään tai virkaan Sinäkin voit päästä mukaan kehittämään Sipoota.

Toimi näin

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Sipoon kunnalla, voit jättää työpaikkahakemuksen Kuntarekryn kautta.

Jos haettavana olevissa työpaikoissa ei tällä hetkellä ole sinulle soveltuvaa paikkaa, tee avoin työpaikkahakemus kuntiin rekisteröitymällä sivulla www.kuntrekry.fi kohdassa "Rekisteröidy tästä" ja "Avoin hakemus" Pidämme avoimia hakemuksia aktiivisina kuuden kuukauden ajan.

Jos kuitenkin tänä aikana löydät meiltä sinua kiinnostavan avoimen työpaikan, niin lähetä juuri siihen tehtävään kohdennettu hakemuksesi määräajassa. Tämän ja muiden avointen hakujen ilmoitusten kautta jätettyä työhakemusta ei huomioida rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa ja jotka löytyvät Sipoon sivuilta kohdasta "Avoimet työpaikat".

Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä kunnan varhaiskasvatuksen tai koulutuspalveluiden parissa, eli keikkakalenterin ja tekstiviestien avulla sovittavista lyhyistä työsuhteista, täytäthän työhakemuksen Kuntarekryn sivustolla keikkatöihin "Työnhakijalle -Keikkatöitä vailla? Hae keikoille kuntiin " -kohdan kautta, jossa valitset "Sipoo" kohtaan Kiinnostus: Alue/kunta ja Työnantajaorganisaatiot, jossa haluat työskennellä ja ota yhteyttä rekrytointisihteeriin sopiaksesi haastatteluajan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSipoon kunta
Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 29.1.2020