suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Aloittavan yrittäjän neuvonta

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko yrityksen perustamista? Voit tutustua omatoimisesti yrityksen perustamisen kokonaisuuteen Suomi.fi-verkkopalvelussa. Oma Yritys-Suomi -verkkopalvelussa saat käyttöösi työtilan, jossa voit suunnitella yrityksesi liiketoimintaa.

Saat neuvontaa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa myös puhelimitse. Valtakunnallinen Yritys-Suomi-puhelinpalvelu antaa tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista sekä opastaa sähköisten asiointipalveluiden käytössä.

Mikäli haluat keskustella suunnitelmistasi henkilökohtaisessa tapaamisessa, ota yhteyttä yritystoiminnan asiantuntijaamme. Tarjoamme yksilöllistä neuvontaa, jossa voit yhdessä asiantuntijamme kanssa arvioida yrityksen perustamisen tarkoituksenmukaisuutta ja liiketoimintasuunnitelmasi toteuttamiskelpoisuutta. Selvitämme myös erilaiset rahoitusvaihtoehdot sekä mahdollisuutesi starttirahaan.

Kun olet perustamassa yritystä, tarvitset tietoa markkinoista, asiakkaista, verotuksesta, kirjanpidosta sekä valitsemastasi yritysmuodosta. Sinun on myös tunnettava tarvittavat vakuutukset, luvat ja sopimukset.

Erilaiset laskelmat ja suunnitelmat ovat tärkeitä yritystä perustettaessa. Niiden avulla varmistat, että yrityksellä on toimiva ja kannattava idea ja mahdollisuus tehdä tulosta.

Toimi näin

Voit tutustua palveluihin Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) verkkosivuilla.

Palvelun toteuttaa

Sipoon kunta

Palvelusta vastaa

Sipoon kunta
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 9.2.2024