suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pieksämäen kaupunki

Aktivointiraha

  • Palvelu
  • Pieksämäki
  • Julkinen palvelu

Aktivointiraha on nuorisovaltuusto Piston jakama avustus. Aktivointirahaa myönnetään talotoimi- ja oppilaskuntien erilaisiin pienimuotoisiin projekteihin, joissa oppilaiden/nuorten rooli on aktiivinen. Projektin tulee olla oppilaiden/nuorten itsensä suunnittelema, toteuttama ja arvioima. Projektissa voidaan tehdä yhteistyötä muiden paikallisten tahojen kanssa kuten: nuorisotoimen, järjestöjen tai seurakunnan kanssa. Projekti voi olla yhden tahon tai sitten useamman koulun/nuorisotilan yhteinen. Aktivointirahaa voidaan myöntää 1-300 euroa per projekti, useamman tahon projektille 500 euroon asti.

Toimi näin

Aktivointirahaa voi hakea ympäri vuoden. Hakemukset käsitellään Pieksämäen nuorisovaltuusto Piston kokouksissa. Pisto päättää harkintansa mukaan tuen myöntämisestä ja määrästä. Myönnetyn tuen saa käyttöönsä sille osoitetulle tilille ja rahan käytöstä tehdään vapaamuotoinen raportti ja toimitetaan kuitit Pistolle projektin päättymisen jälkeen. Avustusta myönnetään vuosittain nuorisotoimen määrärahojen puitteissa.

Voit hakea aktivointirahaa sähköisellä lomakkeella.

Täytä aktivointirahahakemus ja toimita se nuorisotoimeen. Valitse ”Täytä ja allekirjoita” ja ”Lisää teksti”, niin voit kirjoittaa PDF-tiedostoon ja tulostaa sen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPieksämäen kaupunki
Palvelusta vastaaPieksämäen kaupunki
Alue Pieksämäki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Pieksämäen kaupunki
Päivitetty: 4.2.2022