suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Organisaatio

Kärkölän kunta

Kärkölä on elinvoimainen ja kehittyvä hieman yli 4 300 asukkaan päijäthämäläinen kunta Helsingin metropolialueen vieressä. Kunta on kiinteä osa Lahden kaupunkiseutua. Matkaa Lahteen on 25 km, Riihimäelle 30 km ja Helsinkiin 90 km. Lähijunavuorot takaavat hyvät yhteydet Lahden ja Riihimäen suuntiin sekä eteenpäin pääkaupunkisedulle ja koko Suomeen.

Kärkölän kunnalliset peruspalvelut ovat hyvässä kunnossa, ja kuntaan on rakennettu uusi puukoulu esi- ja perusopetuksen tarpeisiin. Lisäksi kunnassa on uusi liikuntahalli, ja yhtenäiskoulun toinen vaihe valmistuu 2022. Vuokkoharjun päiväkoti on uudenaikainen ja turvallinen kasvupaikka pienimille kuntalaisille.

Kunnan työpaikkaomavaraisuus on lähes 100 %. Kunnan suurin työnantaja Koskisen Oy on yli 100-vuotias puunjalostuksen perheyritys. Vuosikymmenien saatossa Koskisesta on hioutunut kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja, joka on pitkään ollut yksi Päijät-Hämeen suurimmista työllistäjistä.

Kärkölä on melkein kaupungissa, mutta silti niin maalla, että täältä löytyy turvallinen ja rauhallinen asuinympäristö. Kärkölän kunnan kulttuurin helmi on englantilaistyyppinen Huovilan puisto Kirkonkylässä. Huovila on ainutlaatuinen maisemapuisto, johon kannattaa tutustua koko perheen kanssa.

Kärkölä on aktiivisesti mukana Päijät-Hämeen kuntien yhteistyössä kehittämässä elinvoimaista maakuntaa.

Kärkölä on myönteisesti tunnettu, terve, itsenäinen, yhteisöllinen sekä elinvoimaisin ja yrittäjäystävällisin kärkikylä.

Yhteystiedot

Sähköposti
Kärkölän kunnan kirjaamo
kirjaamo@karkola.fi

Käyntiosoite

Asiakaspalvelu kunnanvirastossa ajanvarauksella

Virkatie 1

16600 Järvelä

Organisaation tunnistetiedot
Y-tunnus: 0148268-9

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus):
003701482689
Välittäjätunnus:
003703575029
Lisätieto:
Verkkolaskuoperaattori CGI. Pyydämme ilmoittamaan ensimmäisen verkkolaskun lähettämisestä sähköpostitse osoitteeseen ostolaskut@provincia.fi
Puhelin
Asiointipalvelu
+358 0447702200 
(pvm/mpm)

Postiosoite

PL 604

15101 Lahti