suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Yrityksen palvelunäkymän betaversio on avattu

Julkaistu 20.6.2016

Yrityksen palvelunäkymän ensimmäinen kehitysversio on julkaistu osoitteessa beta.suomi.fi/yritykselle. Samaan aikaan avautui myös ensimmäinen versio viranomaisen palvelunäkymästä.

Uusi verkkopalvelu yhdistää kansalaisille tarkoitetun Suomi.fin, yritysten palveluja kokoavan Yrityssuomi.fin ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuone-sivuston. Nykyiset palvelut toimivat uudistustyön ajan normaalisti.

Yrityksen kehitysnäkymässä on tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille. Yritystoiminnan oppaat ovat vielä sisällöltään samat kuin nykyisessä yrityssuomi.fissä, mutta oppaiden kehittäminen jatkuu ja sisältöjä uudistetaan käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta. Myös kaikki yrityssuomi.fissä tällä hetkellä olevat valtakunnalliset yrityspalvelut löytyvät yrityksen palvelunäkymän kautta.

Suomi.fi-verkkopalvelukokonaisuuden kehitystyö jatkuu vuoden 2017 loppuun saakka. Syksyllä 2016 kehitysversioon on tulossa tunnistautuneen käyttäjän osio, jossa voit tarkastella edustamiesi yritysten rekisteritietoja. Myöhemmin verkkopalvelussa on mahdollisuus sähköiseen viestinvälitykseen viranomaisten kanssa. Myöhemmässä vaiheessa voit myös valtuuttaa toisen asioimaan puolestasi ja käyttää eri organisaatioiden asiointipalveluja yhdellä kirjautumisella.