suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Yrityksen ja viranomaisen kehitysversiot avattu

Julkaistu 17.6.2016

Suomi.fin kehitysversiossa on avattu nyt myös yrityksen ja viranomaisen näkymien kehitysversiot: beta.suomi.fi/yritykselle ja beta.suomi.fi/viranomaiselle.

Yrityksen näkymässä on tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille. Kesän aikana kehitysversioon on tulossa myös tunnistautuneen käyttäjän osio, jossa voit tarkastella edustamiesi yritysten rekisteritietoja. Myöhemmin verkkopalvelussa on mahdollisuus sähköiseen viestinvälitykseen viranomaisten kanssa. Voit myös valtuuttaa toisen asioimaan puolestasi ja käyttää eri organisaatioiden asiointipalveluja yhdellä kirjautumisella.

Viranomaisen näkymän tarkoituksena on helpottaa eri viranomaisorganisaatioissa työskentelevien työtä kokoamalla keskeiset julkishallinnon yhteiset palvelut, sisällöt ja työkalut yhteen paikkaan. Tulevaisuudessa on tarkoitus tuoda tunnistautuneelle käyttäjälle näkymään myös personoitua sisältöä ja mahdollisuus oman työnäkymän ja -profiilin luomiseen.

Suomi.fi-verkkopalvelukokonaisuuden kehitystyö jatkuu vuoden 2017 loppuun saakka. Uusi verkkopalvelu yhdistää kansalaisille tarkoitetun Suomi.fin, yritysten palveluja kokoavan Yrityssuomi.fin ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuone-sivuston. Nykyiset palvelut toimivat uudistustyön ajan normaalisti.