suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Uusia ominaisuuksia julkaistu

Julkaistu 30.9.2016

Suomi.fin kehitysversiossa on julkaistu seuraavat uudet ominaisuudet:

- Tunnistautumalla vahvasti voit tutustua yrittäjän näkymän ensimmäiseen versioon ja antaa palautetta rekistereistä, joita yritysten osalta olisi tarpeen tuoda näkyville.

- Tunnistautumalla vahvasti voi tarkastella nyt omia yritystietojasi PRH:n kaupparekisteristä (roolisi eri yrityksissä).

- Tunnistautumalla vahvasti voit tarkastella myös omistamiesi vesikulkuneuvojen tietoja Trafin vesikulkuneuvorekisteristä.

- Suomi.fin kehitysversioon noudetaan nyt kaikki julkisen hallinnon organisaatioiden julkaisemat palvelutiedot suoraan kansallisesta Suomi.fi-palvelutietovarannosta (PTV). Palvelun sisältö laajenee ja kasvaa siten jatkuvasti sitä mukaa kuin organisaatiot kuvaavat ja julkaisevat lisää palvelutietojaan.

- Palveluja hakemalla voi tarkastella palvelupisteiden tietoja myös karttakäyttöliittymässä.

Tutustu myös omissa tiedoissa olevaan Suomi.fin Omat viestit -prototyyppiin ja anna siitä palautetta. Omat viestit toimintoa kehitetään parhaillaan, ja se avataan käytettäväksi keväällä 2017. Tämän jälkeen voit vastaanottaa kaikki viranomaisten sähköisesti toimittamat viestit ja asiakirjat Suomi.fin kautta.

Loppuvuoden aikana palvelussa avataan lisäksi kokonaan uusia opastavia sisältöjä ja uusia omien tietojen liityntöjä sekä julkaistaan prototyyppi yrityksen Omista viesteistä. Myös palvelun käyttökokemusta parannetaan ja yhtenäistetään. Uusia versiota julkaistaan tuotantoon parhaimmillaan kahden viikon välein.