suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Tarjoatko palveluita julkishallinnon asiakkaille?

Julkaistu 14.12.2015

Tarjoatko palveluita julkishallinnon asiakkaille – tule mukaan viemään digitaalista Suomea eteenpäin!

Kansallisessa palveluarkkitehtuuriohjelmassa rakennetaan Suomi.fi-palveluita, joiden avulla julkishallinnon palveluntarjoajat pystyvät rakentamaan yhdenmukaisen palvelukokonaisuuden. Palveluntarjoajat voivat näiden palvelutuotteiden avulla:

  • tuoda tietonsa näkyville täysin uudistuvaan Suomi.fi- ja Yrityssuomi.fi-sivustoon.

  • saada tietonsa rajapintojen kautta hyödynnettäväksi mihin tahansa asiointipalveluun.

  • hyödyntää kertakirjautumisen toteuttavaa yhteistä tunnistamispalvelua. mahdollistaa henkilöiden ja yritysten puolesta asioinnin.

  • liittää omat palvelunsa, rekisterinsä ja järjestelmänsä palveluväylään, jonka kautta ne ovat kaikkien hyödynnettävissä.

  • viestiä modernilla ja suoraviivaisella tavalla kaikkien palveluiden loppukäyttäjien kanssa.

Näitä mahdollisuuksia hyödyntämällä sinäkin voit olla mukana rakentamassa kansalaisille, yrityksille ja muille organisaatioille vallankumouksellista digitaalista palvelukokonaisuutta. Kehittäminen tehdään käyttäjälähtöisesti; tavoitteenamme on mullistaa kansalaisten ja yritysten tapa toimia julkishallinnon kanssa sähköisesti.

Sinun organisaatiosi vastaa sähköisten palveluiden kehittämisestä – te osaatte oman palvelualueenne parhaiten. Suomi.fi-palveluiden avulla teidän palvelunne, ja kaikki muutkin julkishallinnon sähköiset palvelut muuttuvat helpommin saataviksi, yhteentoimiviksi ja pikkuhiljaa yhdenmukaisiksi ja entistä paremmin kansalaisia ja yrityksiä hyödyttäviksi.

Voit liittyä mukaan palveluntarjoajayhteisöön ja pääset hyödyntämään Suomi.fi-palveluita vastaamalla muutamaan kysymykseen. Katsotaan yhdessä, miten te pääsette parhaiten mukaan!

Liity mukaan: liity.suomi.fiAvautuu uuteen ikkunaan.