suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Suomi.fin yrityksille suunnattu osio korvaa Yrityssuomi.fi-sivuston

Julkaistu 22.12.2017

Yrityssuomi.fi korvautuu 9.1.2018 Suomi.fin yrityksille suunnatulla osiolla. 9.1. alkaen yrittäjyyteen ja yrityksen perustamiseen saa tietoa osoitteesta https://www.suomi.fi/yritykselle.

Suomi.fin yritysosio tulee entiseen tapaan sisältämään tietoa yritystoiminnan eri vaiheista. Se auttaa käyttäjää niin yrityksen perustamiseen kuin kasvuun ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tietosisällön yhteyteen nostetaan aiheeseen tarjolla olevia palveluja, jolloin ne muodostavat yhden selkeän kokonaisuuden. 

Suomi.fi tarjoaa tunnistautuneelle käyttäjälle myös pääsyn häntä koskeviin rekisteri- ja muihin tietoihin sekä mahdollistaa sähköisen viestinvälityksen viranomaisten kanssa.

Oma Yritys-Suomen verkkotyötila ja sähköiset työkalut tulevat käytettäviksi uudessakin verkkopalvelussa. Niiden osalta suunnittelu ja toteutus ovat vielä kesken.

Yritys-Suomen Twitter- ja Facebook-kanavat vaihtavat uudistuksen yhteydessä nimekseen ”Suomi.fi yritykselle” ja niiden visuaalinen ilme uudistuu Suomi.fi-brändin mukaiseksi. Yritys-Suomen erillinen YouTube-kanava suljetaan ja yritysasiat siirtyvät osaksi Suomi.fin YouTube-kanavaa. Samassa yhteydessä Yritys-Suomen Instragram-tili suljetaan.