suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Suomi.fi-sovelluksella jo yli 100 000 käyttäjää

Julkaistu 20.6.2019

Suomi.fi-sovelluksen ladanneiden määrä ylsi toukokuussa jo 110 000 käyttäjään, kun kaikkiaan Viestit-palvelulla on 215 000 käyttäjää. Mobiilisovellus on siis jo verkkopalvelua naftisti suositumpi.

Mobiilisovellus on nopea ja helppokäyttöinen. Matkapuhelimessa tai tabletissa viestit ja niiden liitetiedostot kulkeutuvat kevyesti mukaan mökille, vaalikopille tai vaikkapa asiointikäynnille virastoon.

Herätteen uudesta viestistä näkee kesäkuusta alkaen kätevästi push-ilmoituksena. Lisäksi tieto viestistä tulee käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiin.

Mobiilikäyttö yleistyy – Suomi.fi-sovelluksen kehitystyö jatkuu

Suomi.fi-sovellusta voi käyttää sekä matkapuhelimissa että tableteilla. Sovelluksen kehittämistyössä varmistetaan, että se tukee myös uusia puhelinmalleja kuten taittuvia puhelimia.

Sovellukseen voi nyt tunnistautua PIN- tunnisteella sekä sormenjälki- ja iiristunnisteella riippuen siitä, mitä biometrisiä tunnistustapoja laite tukee.  Sovelluksen kehitystiimi seuraa uusia biometrisia tunnistamisvaihtoehtoja aktiivisesti ja uuden mahdollisuudet huomioidaan sovelluksen kehittämisessä.

Lisäksi kehittämisessä panostetaan Suomi.fi-sovelluksen helppokäyttöisyyteen ja saavutettavuuteen.

Suomi.fi-sovelluksen voi ladata Android- ja iOS-laitteille. 

Katso Suomi.fi-sovelluksen ohjeet