suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Suomi.fi-mobiilisovelluksen laitteiden hallinta onnistuu nyt myös verkkopalvelussa

Julkaistu 4.9.2018

Suomi.fi-verkkopalveluun on toteutettu Suomi.fi-mobiilisovelluksen tietoturvaa parantava uudistus. Nyt voit tarkistaa Suomi.fi-verkkopalvelussa, mihin laitteisiin olet ladannut mobiilisovelluksen. Uusi ominaisuus otettiin käyttöön 4. syyskuuta.

Suomi.fi-mobiilisovelluksen laitehallinta löytyy Suomi.fi-verkkopalvelun Viestit-osiosta. Laitehallinnassa voit hallinnoida laitteita, joihin olet ladannut Suomi.fi-mobiilisovelluksen. Näet kunkin laitteen nimen ja ajankohdan, jolloin sovellusta on viimeksi käytetty. Lisäksi laitehallinnassa on mahdollisuus katkaista sovelluksen käyttö yhdestä tai useammasta laitteesta. Tällöin Suomi.fi-mobiilisovellusta ei voi enää käyttää laitteella ennen uutta tunnistautumista. 

Suomi.fi-mobiilisovellus on siten entistä turvallisempaa ladata eri laitteille. Vaikka puhelimesi varastettaisiin tai se katoaisi, voit itse estää Suomi.fi-sovelluksen käytön verkkopalvelun kautta.

Suomi.fi-mobiilisovellus on matkapuhelimeen ladattava sovellus, jonka avulla saat päätökset, tiedoksiannot ja muut tärkeät viranomaisviestit suoraan matkapuhelimeesi. Suomi.fi-sovellus sisältää kaikki samat viestit ja toiminnallisuudet kuin Suomi.fi-verkkopalvelussa oleva Viestit-osio. 

Kun otat Suomi.fi-sovelluksen käyttöösi, annat yleisen suostumuksen, että kaikki viranomaisviestit voidaan toimittaa sinulle sähköisesti. Viesti voi olla myös todisteellinen tiedoksianto, joka on kuitattava vastaanotetuksi ennen kuin viestin voi avata. Viestien toimitustapaa voi muuttaa myöhemmin sovelluksen asetuksissa.

Siirry viestit-osioon