suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Prototyyppikuvat maakunta- ja sote-näkymistä kommentoitavina

Julkaistu 28.3.2018

Suomi.fi-verkkopalvelua kehitetään tukemaan tulevaa maakunta- ja sote-uudistusta. 

Suomi.fihin kehitetään alueellisia näkymiä, joiden avulla käyttäjät voivat tarkastella oman maakuntansa palveluita ja muita maakunnan sisältöjä. 

Tämän lisäksi Suomi.fi tukee sote-uudistuksen valinnanvapautta niin, että Suomi.fissä käyttäjä voi vertailla julkisia ja yksityisiä sosiaali- ja terveyskeskuksia ja niissä tarjottavia palveluita. Varsinainen valinta omasta hoitopaikasta eli sosiaali- ja terveyskeskuksesta tallennetaan Kelan Omakanta-palveluun.

Suomi.fin maakunta- ja sote-näkymien prototyyppikuvat on nyt julkaistu kommentoitaviksi. Suunnitelmia jatkojalostetaan saatujen kommenttien perusteella ja lähdetään myös pian toteuttamaan itse palveluun. Syksyllä 2018 valinnanvapauspilotoinnin alkaessa Suomi.fissä julkaistaan ensimmäinen versio sote-keskusten vertailupalvelusta.

Tutustu prototyyppikuviin ja vastaa kyselyihin

Prototyyppikuvat on jaettu kahteen osaan: maakuntanäkymiin ja sote-näkymiin. Linkkien takaa löydät tarkemmat tiedot ja näkymiin liittyvät kyselyt. Vastaamalla kyselyihin sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Suomi.fissä toteutettaviin uudistuksiin ja niiden sisältöihin.