suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Kehitä kanssamme – haemme osallistujia käyttäjäpaneeliin!

Julkaistu 2.3.2016

Suomi.fi ja yrityssuomi.fi ovat uudistumassa julkishallinnon yhteiseksi palveluksi. Haluatko näköalapaikan ja vaikutusmahdollisuuden siihen, mitä tämä verkkopalvelu tulevaisuudessa tarjoaa kansalaisille ja yrittäjille?

Palvelun on tarkoitus helpottaa asiointia viranomaisten kanssa: asiakas voi mm. käyttää eri organisaatioiden sähköisen asioinnin palveluja tunnistauduttuaan vain kerran, nähdä omia tietojaan julkisen hallinnon rekistereistä ja saada organisaatiorajat ylittävää opastusta toimintaan erilaisissa elämäntilanteissa.

Haluamme kehittää verkkopalvelua yhdessä sen tulevien käyttäjien kanssa – käyttäjäpaneeli auttaa meitä palvelun kehittäjiä ymmärtämään paremmin käyttäjien tarpeita ja toteutusratkaisujen toimivuutta sekä saamaan ideoita verkkopalveluun.

Käyttäjäpaneeli kokoontuu verkossa tarkoitusta varten luodussa, vain panelisteille rajatussa työtilassa. Käyttäjäpaneeliin osallistuminen vaatii rekisteröitymisen työtilaan ja siellä toimimiseen annetaan ohjeita tarpeen mukaan.

Uudistamme käyttäjäpaneelin kokoonpanoa vaiheittain kehitystyön edetessä. Paneeli aloittaa aktiivisen työskentelyn huhtikuun alkupuolella; työskentelykielenä on suomi.

Tuomme paneelille tulevien kuukausien aikana muutamia kertoja laajempia kyselyitä tai teemoja vastattaviksi ja keskusteltaviksi verkon työtilassa. Lisäksi esitämme ajoittain yksittäisiä ajankohtaisia kysymyksiä. Myös panelistien itse esiintuomat toiveet ja huomiot sekä vapaa keskustelu aiheesta ovat tervetulleita.

Toivomme mukaan erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä eri puolilta Suomea. Voit olla työssäkäyvä tai työtä vailla, eläkeläinen tai opiskelija, yksinelävä tai perheellinen. Voit olla Suomen kansalainen tai muualta tänne muuttanut. Voit olla aktiivinen järjestöihminen. Etsimme paneeliin myös yrittäjiä sekä yritystoimintaansa vasta suunnittelevia. Voit olla vaikkapa yksinyrittäjä, osuuskuntayrittäjä, osa-aikayrittäjä tai pk-yrittäjä. Toimialasi voi olla esimerkiksi kaupan ala, sosiaali- ja terveysala, hoiva-ala, rakentaminen, elintarvike- tai kahvilatoiminta tai kauneus- ja hyvinvointipalvelut. Mitä enemmän eri toimijoita on mukana, sen parempi.

Aktiivisesta osallistumisesta kukin panelisti saa pienenä kiitoksena noin puolen vuoden jälkeen valintansa mukaan joko Museokortin (yli 200 museon yhteislippu, voimassa vuoden ajan) tai 5 Finnkinon elokuvalippua.

Haku käyttäjäpaneeliin on päättynyt tältä erää

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä sähköpostitse osoitteesta kapa-asiakaspalvelu@vrk.fi. Laitathan viestisi otsikoksi ”Käyttäjäpaneeli” viestin käsittelyn nopeuttamiseksi.

Tietosuojaseloste henkilötietojen keräämisestä on myös saatavilla pyydettäessä.