suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Beta.suomi.fissä uusia opastavia sisältöjä

Julkaistu 19.4.2017

Beta.suomi.fissä on kevään aikana julkaistu opastavia sisältöjä kansalaisen elämäntilanteisiin. Nämä uudet sisällöt korvaavat aiemmin julkaistut oppaat kokonaan.

Opastavaa sisältöä on tässä vaiheessa tarjolla muun muassa seuraavista aihepiireistä

  • lapsen saaminen ja hoito
  • ikääntyminen
  • eläkkeet
  • sairastaminen.

Opastavat sisällöt löytyvät verkkopalvelun etusivun aiheista, joissa ne on edelleen jaettu pienempiin sisältökokonaisuuksiin. Samat sisällöt löytyvät myös haun avulla.

Sisältöjen avulla käyttäjää ohjeistetaan niiden julkisen hallinnon palveluiden käyttöön, joihin hänellä on elämäntilanteessaan oikeus. Kansalaisen ei tarvitse tietää, mikä organisaatio hänen tarvitsemansa palvelun tuottaa.

Opastavia sisältöjä täydentävät Suomi.fi-palvelutietovarantoon kuvatut palvelut. Tavoitteena on, että käyttäjä löytää sujuvasti tarvitsemansa palvelun ja itselleen parhaiten sopivan asiointikanavan.

Opastavia sisältöjä tuottaa Suomi.fi-verkkotoimitus yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja niiden käyttökokemusta kehitetään jatkuvasti. Käy tutustumassa osoitteessa beta.suomi.fi. Voit myös antaa palautetta oppaista beta.suomi.fin palautenapin kautta!

Lisätietoja oppaista: Anna Jääskeläinen ext.anna.jaaskelainen(at)vrk.fi.