suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Tervetuloa uudistuneeseen Suomi.fihin!

Uudistunut Suomi.fi-verkkopalvelu kokoaa yhteen sisältöjä kansalaiselle, yritykselle ja viranomaisille. Suomi.fistä löydät julkiset palvelut ja ohjeet eri elämäntilanteisiin ja yrittäjyyteen helposti yhdestä paikasta.

Suomi.fi on korvannut aiemman kansalaisille suunnatun Suomi.fi-portaalin, viranomaisille palveluja koonneen Suomi.fin Työhuone-sivuston sekä yritysten palveluja kokoava Yrityssuomi.fi-verkkopalvelun. 

Etsitkö asiointipalvelua tai lomaketta?

Jos etsit tiettyä asiointipalvelua tai lomaketta, hae esimerkiksi lomakkeen nimellä sivun yläreunan hakutoiminnolla. Jos etsimääsi ei löydy haulla, kannattaa olla yhteydessä siihen organisaation, jonka palvelusta tai lomakkeesta on kyse. 

Suomi.fi sisältää runsaasti tietoa julkisen hallinnon palveluista. Palvelutietojen kuvaaminen on käynnissä, ja tietojen tuottamisesta ja ylläpidosta vastaa kukin palvelua tarjoava organisaatio. Palvelujen tiedoissa kuvataan kenelle palvelu on tarkoitettu, kuka siitä vastaa sekä mistä ja miten palvelun saa (esim. verkkoasiointi, tulostettavat lomakkeet, puhelinasiointi ja paikalliset palvelupaikat).

Etsitkö viittomakielisten aineistoja?

Siirry viittomakielisiin sisältöihin

Etsitkö Työhuone-sivuston sisältöjä?

Jos etsit asiointipalvelua tai lomaketta viranomaisena, hae esimerkiksi lomakkeen nimellä sivun yläreunan hakutoiminnolla ja rajaa haku kohderyhmällä viranomaiset.