suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

Yritysten sijoittuminen seudulle

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Mietitkö yrityksellesi sopivaa sijaintia? Tarjoamme alueesta kiinnostuneille ja seudulla jo toimiville yrityksille henkilökohtaista palvelua sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Keräämme yrityksellesi sijaintipaikan ratkaisemisessa tarvittavia tietoja toiveidesi mukaisesti.

Palvelu on henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista, ulottuen toimitilojen ja tonttien etsimisestä rahoitusmahdollisuuksien kartoittamiseen ja henkilökunnan rekrytointiin sekä muihin sijaintipaikan valintaan vaikuttaviin tekijöihin.

Sijoittumispalvelut tarjoavat henkilökohtaista palvelua kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Asiakkaalle kartoitetaan ja valmistellaan räätälöity sijoittumispaketti alueelta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sijoittumispalvelut tukevat myös sijoittumispäätöksen käytännön toteutuksessa.

Etabloitumispalvelut ulkomaalaisille yrityksille: soft landing-palvelu, markkina-analyysit, lokalisointi, rekrytointi, rekisteröinti, juridiset asiat, luvitusprosessit, liiketoimintakumppaneiden kartoitus.

Toimi näin

Ota meihin yhteyttä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelusta vastaaVaasanseudun Kehitys Oy VASEK
Palvelun toteuttaaVaasanseudun Kehitys Oy VASEK
Alue Vaasan seutu (Isokyrö, Korsnäs, Laihia, Maalahti, Mustasaari, Vaasa, Vöyri)
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK
Päivitetty: 31.5.2019