suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Helsingin kaupunki

Yritysneuvonta

  • Palvelu
  • Helsinki
  • Julkinen palvelu

Newco Helsinki tarjoaa neuvontapalveluja yrityksen perustajille sekä kasvuhakuisille yrittäjille. Yritysneuvonta on luottamuksellista, maksutonta ja avointa kaikille, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista Helsingin seudulle.

Kenelle ja millä ehdoin

Ajan yritysneuvontaan voit varata, kun olet osallistunut NewCo Helsingin järjestämään Yritysinfoon ja tehnyt alustavan liiketoimintasuunnitelman.

Yritysinfossa saat hyödyllistä perustietoa yrittäjyydestä mm. yrityksen perustamisesta, liiketoimintasuunnitelman tekemisestä ja eri yhtiömuodoista. Yritysinfo järjestetään suomeksi joka toinen viikko. Infoja pidetään myös englanniksi, venäjäksi, viroksi ja arabiaksi. Katso lisätietoja NewCo Helsingin nettisivuilta www.newcohelsinki.fi.

NewCo Helsinki tarjoaa myös pikaneuvontaa ilman ajanvarausta joka torstai kello 9-11 ja 13-15 välillä NewCo Helsingin tiloissa. Pikaneuvonta on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai jo toimiville yrittäjille, kun sinulla on mielessä muutama lyhyempi kysymys, niin voit tulla pikaneuvontaan, niin NewCo Helsinki auttaa sinua eteenpäin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHelsingin kaupunki
Palvelusta vastaaHelsingin kaupunki
Alue Helsinki
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, arabia
Tekstistä vastaa: Helsingin kaupunki
Päivitetty: 2.12.2021