suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Yrityskumppanin tai yritystoiminnan jatkajan hakeminen

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Omistajavaihdosprosessi voi kestää vuosia. Kun alat konkreettisesti hakea yritystoiminnallesi jatkajaa tai itsellesi yrittäjäkumppania, TE-toimiston rekrytointipalvelut ovat käytettävissäsi. Voit valita erilaisia tapoja oikean henkilön löytämiseksi.

  • Julkaise oma ilmoituksesi TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa. Palvelussa voit etsiä kumppania myös osuuskuntaan ja franchising -ketjuun. Kumppani voi löytyä myös jo julkaistuista ilmoituksista.
  • Anna TE-toimistolle tehtäväksi etsiä ja esitellä sinulle TE-palvelujen asiakasrekisteristä valitsemasi määrä hakukriteerisi täyttäviä hakijoita.
  • Etsi sopivaa kumppania niiden työnhakijoiden joukosta, jotka ovat parhaillaan kehittämässä osaamistaan yrittäjäkoulutuksessa. Selaa koulutuksia, jotka ovat alkaneet. Saat kouluttajilta lisätietoja mm. koulutusohjelman sisällöstä ja tavoitteista.

Toimi näin

Voit julkaista yrittäjäilmoituksen seuraavilla tavoilla:

  • Kirjaudu Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan ja laadi ilmoitus palvelun ohjeiden mukaan. Valitse työsuhteen tyypiksi yrittäjä. Ilmoitus julkaistaan heti TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa.
  • Tee ilmoitus verkkolomakkeella. Vasta varmistuttuaan lähettäjästä TE-toimiston asiantuntija voi ottaa yhteyttä ilmoituksen lähettäjään. Tästä syystä viikonloppuna tai pyhäpäivänä jätetty ilmoitus käsitellään vasta ensimmäisenä arkipäivänä.
  • Tee ilmoitus puhelimitse TE-toimistoon.

Kun tarvitset neuvoja rekrytoinnissa tai sopimustyönantajan käyttäjätunnuksia, soita TE-toimistoon tai jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -verkkoasiointikanavassa.

Yleisneuvontaa rekrytoinnista sekä siihen liittyvien verkkoasiointikanavien käytöstä saat myös Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Maksuttomat palvelut ovat kaikkien rekrytoivien yrityksien ja muiden organisaatioiden käytettävissä.

Avoimet työpaikat -hakupalvelussa ei julkaista laskutusosuuskuntien ilmoituksia eikä toimitilojen myynti- tai markkinointi-ilmoituksia tai jäsenhakuja palvelujen tuottajaverkostoihin. Ilmoituksissa ei julkaista hinta- tai vuokratietoja.

Yrityksen ja työnantajan oma asiointi -verkkoasiointikanavaan kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista joko verohallinnolta saatavalla Katso-tunnisteella tai TE-toimiston myöntämällä sopimustyönantajan käyttäjätunnuksella.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTyö- ja elinkeinotoimisto
Muut vastuuorganisaatiotUudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Hämeen työ- ja elinkeinotoimisto, Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Lapin työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Savon työ- ja elinkeinotoimisto, Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto, Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Pohjois-Karjalan työ- ja elinkeinotoimisto, Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelusta vastaaTyö- ja elinkeinotoimisto
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 3.1.2020