suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Yrityskumppanin tai yritystoiminnan jatkajan hakeminen

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatiot: TE-toimisto, Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Etelä-Savon TE-toimisto, Hämeen TE-toimisto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Kainuun TE-toimisto, Keski-Suomen TE-toimisto, Lapin TE-toimisto, Pirkanmaan TE-toimisto, Pohjanmaan TE-toimisto, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Pohjois-Savon TE-toimisto, Uudenmaan TE-toimisto, Varsinais-Suomen TE-toimisto
Alue: valtakunnallinen (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kielet: suomi, ruotsi

Omistajavaihdosprosessi voi kestää vuosia. Kun alat konkreettisesti hakea yritystoiminnallesi jatkajaa tai itsellesi yrittäjäkumppania, TE-toimiston rekrytointipalvelut ovat käytettävissäsi. Voit valita erilaisia tapoja oikean henkilön löytämiseksi.

  • Julkaise oma ilmoituksesi TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa. Palvelussa voit etsiä kumppania myös osuuskuntaan ja franchising -ketjuun. Kumppani voi löytyä myös jo julkaistuista ilmoituksista.
  • Anna TE-toimistolle tehtäväksi etsiä ja esitellä sinulle TE-palvelujen asiakasrekisteristä valitsemasi määrä hakukriteerisi täyttäviä hakijoita.
  • Etsi sopivaa kumppania niiden työnhakijoiden joukosta, jotka ovat parhaillaan kehittämässä osaamistaan yrittäjäkoulutuksessa. Selaa koulutuksia, jotka ovat alkaneet. Saat kouluttajilta lisätietoja mm. koulutusohjelman sisällöstä ja tavoitteista.

Toimi näin

Voit julkaista yrittäjäilmoituksen seuraavilla tavoilla:

  • Kirjaudu Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan ja laadi ilmoitus palvelun ohjeiden mukaan. Valitse työsuhteen tyypiksi yrittäjä. Ilmoitus julkaistaan heti TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa.
  • Tee ilmoitus verkkolomakkeella. Vasta varmistuttuaan lähettäjästä TE-toimiston asiantuntija voi ottaa yhteyttä ilmoituksen lähettäjään. Tästä syystä viikonloppuna tai pyhäpäivänä jätetty ilmoitus käsitellään vasta ensimmäisenä arkipäivänä.
  • Tee ilmoitus puhelimitse TE-toimistoon.

Kun tarvitset neuvoja rekrytoinnissa tai sopimustyönantajan käyttäjätunnuksia, soita TE-toimistoon tai jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -verkkoasiointikanavassa.

Yleisneuvontaa rekrytoinnista sekä siihen liittyvien verkkoasiointikanavien käytöstä saat myös Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta.


Kenelle ja millä ehdoin

Maksuttomat palvelut ovat kaikkien rekrytoivien yrityksien ja muiden organisaatioiden käytettävissä.

Avoimet työpaikat -hakupalvelussa ei julkaista laskutusosuuskuntien ilmoituksia eikä toimitilojen myynti- tai markkinointi-ilmoituksia tai jäsenhakuja palvelujen tuottajaverkostoihin. Ilmoituksissa ei julkaista hinta- tai vuokratietoja.

Yrityksen ja työnantajan oma asiointi -verkkoasiointikanavaan kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista joko verohallinnolta saatavalla Katso-tunnisteella tai TE-toimiston myöntämällä sopimustyönantajan käyttäjätunnuksella.

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
TE-toimisto