suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Yrityskumppanin tai yritystoiminnan jatkajan hakeminen

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Kun haet yritystoiminnallesi jatkajaa tai itsellesi yrittäjäkumppania, saat neuvoa ja tukea TE-toimistojen ja kuntakokeilujen rekrytointipalveluista.

Voit etsiä sopivaa henkilöä useilla eri tavoilla.

  • Julkaise työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla. Valitse palvelussuhteen tyypiksi ”yrittäjäpaikka”. Voit hakea kumppania myös osuuskuntaan tai franchising-ketjuun.
  • Selaa Työmarkkinatorilla julkai ...

Toimi näin

Jos haluat julkaista ilmoituksesi Työmarkkinatorilla, kirjaudu sisään verkkopalveluun. Tarvitset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sirullisen henkilökortin. Jotta voit luoda ilmoituksen, sinun tulee vaihtaa roolisi yrityksen edustajaksi. Tämä onnistuu sivun yläreunan violetista painikkeesta, jossa lukee oma nimesi tai edustamasi yrityksen nimi. Jos haluamasi yritys ei näy roolien valintalistalla, tarkista, onko sinulla tarvittavat valtuudet edustaa yritystä.

Voit jättää ilmoituksen myös TE-toimistoon tai kuntakokeiluun. Jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -verkkopalvelussa.

Yleisneuvontaa rekrytoinnista sekä siihen liittyvien verkkoasiointikanavien käytöstä saat Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

TE-toimistojen ja kuntakokeilujen maksuttomat palvelut ovat kaikkien rekrytoivien yrityksien ja muiden organisaatioiden käytettävissä.

Huomaathan, että Työmarkkinatorin Avoimet työpaikat -osiossa ei julkaista laskutusosuuskuntien ilmoituksia, eikä toimitilojen myynti- tai markkinointi-ilmoituksia tai jäsenhakuja palvelujen tuottajaverkostoihin. Ilmoituksessa ei voi myöskään kertoa hinta- tai vuokratietoja.

Jotta voit jättää työpaikkailmoituksen, sinun täytyy kirjautua Työmarkkinatorille. Se edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Palvelun toteuttaa

TE-toimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Pirkanmaan TE-toimisto, Etelä-Savon TE-toimisto, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Lapin TE-toimisto, Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Uudenmaan TE-toimisto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Keski-Suomen TE-toimisto, Pohjanmaan TE-toimisto, Varsinais-Suomen TE-toimisto, Hämeen TE-toimisto, Pohjois-Savon TE-toimisto, Kainuun TE-toimisto

Palvelusta vastaa

TE-toimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 10.8.2023