suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Yrityksen terveyttäminen ja muutostilanteet

  • Palvelu
  • Keuruu
  • Julkinen palvelu

Tuemme yritystäsi haastavissa muutostilanteissa ja talousvaikeuksissa. Mitä aiemmin korjaaviin toimenpiteisiin ryhdytään, sitä paremmat mahdollisuudet ja enemmän aikaa yritykselläsi on ratkaista talousongelmansa.

Autamme yritystäsi tilanteen kartoittamisessa sekä rahoituksen tai vakauttamistuen etsimisessä. Tarvittaessa ohjaamme yrityksesi muihin asiantuntijapalveluihin. Tavoitteenamme on löytää oikeat keinot ja tukimuodot yrityksesi kannattavuuden ja kasvun tukemiseen.

Tuemme yritystä haastavissa muutostilanteissa ja talousvaikeuksissa.

Autamme yritystäsi tilanteen kartoittamisessa sekä rahoituksen tai vakauttamistuen etsimisessä. Tarvittaessa ohjaamme yrityksesi muihin asiantuntijapalveluihin esim. yrityskummit. Saat henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa haastavissakin tilanteissa. Konsultoimme liiketoimintasuunnitelmaasi, autamme kehittämissuunnitelmien, rahoitus- ja muiden hakemusten sekä niiden liitteiden laatimisessa.

Toimi näin

Ota yhteyttä yritysneuvojaan tai täytä kotisivuilla oleva tapaamisajan varauslomake ja sovitaan tapaaminen Keulinkin toimistolle tai yritykseesi.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKehittämisyhtiö Keulink Oy
Palvelusta vastaaKehittämisyhtiö Keulink Oy
Alue Keuruu
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Päivitetty: 1.4.2021