suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Akaan kaupunki

Yrityksen kehittäminen

  • Palvelu
  • Akaa
  • Julkinen palvelu

Menestyvä yritystoiminta edellyttää jatkuvaa kehittämistä. Kehitystyötä vaativat mm. toiminnan laajentaminen, viennin aloittaminen, uudet teknologiat, laatu- ja ympäristöasiat, henkilöstön ammattitaidon ylläpitäminen ja toimintojen tai omistuksen uudelleenjärjestelyt.

Asiantuntijoidemme kanssa voit keskustella oman yrityksesi kehittämistarpeista. Saat suunnitelmistasi asiantuntevan arvion ja apua rahoituksen suunnitteluun. Meneillään olevissa tai alkavissa hankkeissamme saattaa jo olla olemassa juuri sinun tarpeitasi ajatellen sopiva palvelu, konsepti tai verkosto.

Hyötyä verkostoista

Toimintamme perustuu vahvaan yhteistyöhön ja verkostoitumiseen eri toimialojen osaajien kanssa. Yrittäjät voivat päästä osalliseksi verkoston tarjonnasta eli ajankohtaisesta tiedosta, koulutuksesta, tutkimuksesta ja kehittämishankkeista.

Kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa teemme yhteistyötä muun muassa Pirkanmaan ELY-keskuksen, Hämeen ammattikorkeakoulun ja Finpron kanssa. Akaan kaupungin elinkeinopalvelut on kanavasi myös VTT:n palveluihin, yrittäjäyhdistyksiin, kauppakamareihin sekä seudun korkeakouluihin ja oppilaitoksiin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaAkaan kaupunki
Palvelusta vastaaAkaan kaupunki
Alue Akaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Akaan kaupunki
Päivitetty: 30.4.2020