suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Energiavirasto

Yrityksen energiakatselmuksen vastuuhenkilökoulutus

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Yrityksen energiakatselmuksen vastuuhenkilö vastaa siitä, että suuren yrityksen energiakatselmus sekä siihen sisältyvät kohdekatselmukset vastaavat energiatehokkuuslain ja siihen liittyvien asetusten vaatimuksia.

Yrityksen energiakatselmuksen vastuuhenkilön pätevyyden myöntää Energiavirasto. Vastuuhenkilön on osallistuttava koulutukseen ja suoritettava hyväksytysti koe. Koulutus ja koe koskevat ...

Toimi näin

Ilmoittaudu yrityksen energiakatselmuksen vastuuhenkilökoulutukseen. Avoinna olevat vastuuhenkilökoulutukset löytyvät Motiva Oy:n tapahtumakalenterista.

Kenelle ja millä ehdoin

Yrityksen energiakatselmuksen vastuuhenkilön pätevyyskoulutukseen osallistuvilta henkilöiltä edellytetään vähintään alempi korkeakoulututkinto, ammattikorkeakoulututkinto tai muu vastaavan tason tutkinto tekniikan, ympäristö- tai energia-alalta. Vastaavan tason tutkinnoksi voidaan katsoa aiemman koulutusjärjestelmän mukainen insinöörin tai teknikon tutkinto. Soveltuvaksi tutkintotasoksi voidaan katsoa myös nykyistä alempaa korkeakoulutasoa vastaava aiemman opintotason tutkinto tekniikan, energian tai ympäristön alalta.

Tutkinnon korvaavaksi työkokemukseksi voidaan hyväksyä yrityksen energiakatselmuksen kannalta riittävä, vähintään kolmen vuoden työkokemus energia-, tuotanto-, kiinteistö- tai ympäristöalan asiantuntijatehtävissä tai muissa vastaavissa tehtävissä.

Palvelun toteuttaa

Energiavirasto

Palvelusta vastaa

Energiavirasto
Tekstistä vastaa: Energiavirasto
Päivitetty: 29.1.2021