suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Yrittäjyys- ja perustamisneuvonta

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko yrityksen perustamista? Voit tutustua omatoimisesti yrityksen perustamisen kokonaisuuteen Suomi.fi-verkkopalvelussa. Oma Yritys-Suomi -verkkopalvelussa saat käyttöösi työtilan, jossa voit suunnitella yrityksesi liiketoimintaa.

Saat neuvontaa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa myös puhelimitse. Valtakunnallinen Yritys-Suomi-puhelinpalvelu antaa tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista sekä opastaa sähköisten asiointipalveluiden käytössä.

Mikäli haluat keskustella suunnitelmistasi henkilökohtaisessa tapaamisessa, ota yhteyttä yritystoiminnan asiantuntijaamme. Tarjoamme yksilöllistä neuvontaa, jossa voit yhdessä asiantuntijamme kanssa arvioida yrityksen perustamisen tarkoituksenmukaisuutta ja liiketoimintasuunnitelmasi toteuttamiskelpoisuutta. Selvitämme myös erilaiset rahoitusvaihtoehdot sekä mahdollisuutesi starttirahaan.

Pohditko yrityksen perustamista, vai mietitkö kenties omissa nimissäsi tapahtuvaa nk. kevytyrittäjyyttä? - Hyödynnä LADECin neuvontaa, niin vältät yllätykset ja sudenkuopat ja varmistat hyvän startin!

Autamme Sinua kaikissa yrittäjyyden suunnitteluun, yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen liittyvissä asioissa eteenpäin, henkilökohtaisesti, luottamuksellisesti ja maksutta.

Toimi näin

Ota yhteyttä: Soita palvelunumeroomme 044 702 2700 tai chattaa ladec.fi ja varaa itsellesi maksuton neuvonta-aika. Se kannattaa!

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelemme 7 kunnassa: Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella.

Palvelun toteuttaa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Palvelusta vastaa

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Tekstistä vastaa: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Päivitetty: 28.12.2021