suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Yksityinen ryhmäperhepäivähoito

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Yksityinen ryhmäperhepäivähoito tarjoaa joustavaa ja kodinomaista varhaiskasvatusta pienessä ryhmässä. Ryhmäperhepäivähoidossa voi olla kahdeksan kokopäiväpaikkaa ja kaksi hoitajaa tai kaksitoista kokopäiväpaikkaa ja kolme hoitajaa.

Yksityisiä ryhmäperhepäivähoitokoteja on Laukaan kirkonkylällä, Leppävedellä ja Lievestuoreella. Yksityinen ryhmäperhepäivähoito on varhaiskasvatuslain mukaista toim ...

Toimi näin

Hae yksityistä ryhmäperhepäivähoitopaikkaa sähköisellä päivähoitohakemuksella tai lomakkeella. Palvelurahaa yksityiseen ryhmäperhepäivähoitoon haetaan erillisellä lomakkeella.

Lisätietoja yksityisestä ryhmäperhepäivähoidosta ja palvelurahasta saat verkkosivulta. Voit ottaa yhteyttä myös yksityisestä varhaiskasvatuksesta ja palvelurahasta vastaavaan päivähoidon ohjaajaan. Löydät hänet päivähoitotoimistosta.

Kenelle ja millä ehdoin

Varhaiskasvatusta voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen.

Myös oppivelvollisuusikäinen voi saada päivähoitoa, jos erityiset olosuhteet sitä vaativat eikä hoitoa voi muuten järjestää.

Tausta ja lainsäädäntö

Voit hakea lapsellesi hoitopaikkaa yksityisestä perhepäivähoidosta. Yksityinen perhepäivähoitaja on yrittäjä, joka tavallisesti järjestää varhaiskasvatusta omassa kodissaan. Ryhmässä voi olla neljä kokopäivähoitoa ja yksi osapäivähoitoa tarvitseva lapsi, joka on joko esiopetusikäinen tai koululainen. Perhepäivähoitajan omat alle kouluikäiset lapset lasketaan ryhmään mukaan. Viranomaiset valvovat yksityistä perhepäivähoitoa.

Palvelun toteuttaa

Laukaan kunta

Palvelusta vastaa

Laukaan kunta
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 13.3.2024