suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kouvola Innovation Oy

Yhteismarkkinointi ja myynninedistäminen

  • Palvelu
  • Kouvola
  • Julkinen palvelu

Haluamme yhdessä yritysten kanssa vahvistaa ja välittää positiivista mielikuvaa Kouvolan seudusta ja siellä toimivista osaavista yrityksistä.

Kansainvälistymispalveluissa tarjoamme yhteismarkkinoinnin mahdollisuutta siellä, missä se seudun yrityksille on luontevaa. Teemme yritysten tarpeisiin perustuen kohdemaihin yhteisiä messukäyntejä ja neuvottelumatkoja, joilla tavataan paikallisia yrityksiä ja luodaan pohjaa kansainväliselle yhteistyölle.

Kouvolan matkailutoimiala esittäytyy Live & VisitKouvola-brändin alla. VisitKouvolan tehtävänä on vastata seudun vetovoiman kasvattamisesta ja matkailuelinkeinon edistämisestä. Lisäksi huolehdimme Kouvolan matkailullisesta imagomarkkinoinnista. Edistämme matkailuyritysten myyntiä paikallisessa, valtakunnallisessa ja kansainvälisessä myyntiverkostossa.

Kouvolan seudun sijoittumismarkkinoinnissa paikallisen tarjonnan, tonttien ja toimitilojen lisäksi esitellään paikallista osaamista eri toimialoilta. Kouvolan seudun yritykset ja menestystarinat ovat sijoittumismarkkinoinnin tärkein osa.

Toimi näin

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme info@kinno.fi, www.kinno.fi, www.visitkouvola.fi

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Kuluja aiheutuu mahdollisesta palvelupaketista, osallistumisesta messuille, matkoille jne. Neuvonta on maksutonta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKouvola Innovation Oy
Palvelusta vastaaKouvola Innovation Oy
Alue Kouvola
Palvelun kieletsuomi, englanti, venäjä
Tekstistä vastaa: Kouvola Innovation Oy
Päivitetty: 29.7.2021