suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Enontekiön kunta

Yhdistysten ja järjestöjen toiminnan tukeminen ja avustukset

  • Palvelu
  • Enontekiö
  • Julkinen palvelu

Enontekiön kunta tekee yhteistyötä kolmannen sektorin eli yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Yhdistykset tukevat yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja identiteettiä, järjestävät harrastustoimintaa, virkistystoimintaa ja tapahtumia, tukevat mielenterveystyötä, tuottavat ja täydentävät kunnan palveluja sekä toimivat yhteistyötahoina käytännön tasolla.

Yhteistyö käytännössä tarkoittaa esimerkiksi, että ...

Toimi näin

Varattavia tiloja ovat liikuntahallit, kuntosalit, virastotalon kokoustilat, Kilpisjärven monitoimitalo, Luovatupa, kirjasto ja koulun auditorio.

Voit varata haluamasi tilan sen yhteyshenkilöltä.

Avustukset laitetaan haettavaksi marraskuussa kunnan virallisella tiedotuskanavalla, verkkosivuilla. Tarkat hakuohjeet löydät Enontekiön kunnan avustusohje yhdistyksille ja yhteisöille ohjeistuksesta. Kun haet avustusta, täytä sähköisesti hakemuslomake ja lähetä hakemus kunnan kirjaamoon 31.12 klo 15 mennessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Paikalliset toimijat saavat tilat pääosin maksuttomasti. Ulkopaikkakuntalaisten toimijoiden tilojen käyttö ja perittävä mahdollinen maksu sekä tukimuodot määräytyvät sillä perusteella, miten paljon toiminta/tapahtuma hyödyttää enontekiöläisten ihmisten hyvinvointia.

Avustuksia myönnetään enontekiöläisten yhdistysten toimintaan. Saadun avustuksen käytöstä on tehtävä selvitys määräaikaan mennessä.

Avustukset laitetaan haettavaksi marraskuussa kunnan virallisella tiedotuskanavalla, verkkosivuilla. Tarkat hakuohjeet löydät Enontekiön kunnan avustusohje yhdistyksille ja yhteisöille ohjeistuksesta.

Palvelun toteuttaa

Enontekiön kunta

Palvelusta vastaa

Enontekiön kunta
Tekstistä vastaa: Enontekiön kunta
Päivitetty: 10.4.2024