suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Heinolan kaupunki

WPK -talon vuokraus

  • Palvelu
  • Heinola
  • Julkinen palvelu

WPK-talo on restauroitu entiseen loistoonsa ja se palvelee nykyään kokous-, seminaari-, koulutus- ja juhlatilana. WPK-talo tarjoaa tilaisuuden järjestää laadukkaita kokous-, seminaari-, koulutus- ja juhlatilaisuuksia sekä teatteri- ja musiikkitapahtumia aivan Heinolan keskustassa.

Lasikuisti on 160 henkilölle tarkoitettu ruokailu-, kokous- ja juhlatila. Lämmitetyn lasikuistin yhteydessä on juhlasali, jossa on orkesteriestradi sekä vastakkaisella seinällä soittoparveke. Juhlasalia voidaan käyttää konsertti-, teatteri-, juhla-, ja esitelmätilaisuuksiin. Juhlasaliin saa istuimet 160 henkilölle.

WPK-taloa vuokrataan yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille arkisin tuntitaksalla ja viikonloppuisin päivätaksalla. 

Varaukset tehdään kulttuuritoimiston kautta. Tilaan ei sisälly aulapalveluita, pitopalvelua ja pöytäliinoja.

Toimi näin

WPK-talon vuokrausta voit tiedustella Heinolan kulttuuritoimistosta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tausta ja lainsäädäntö

Yritykset, yhteisöt ja kuntalaiset voivat tiedustella kunnalta sen omistamia ja sille tiedossa olevia yksityisiä vapaita vuokratiloja. Kunta voi harkintansa mukaan toimia vuokratilojen etsijänä ja välittäjänä alueellaan toimiville yrittäjille ja yhteisöille. Palvelu ei ole lakisääteinen, ja sen tarjonta vaihtelee kunnittain.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHeinolan kaupunki
Palvelusta vastaaHeinolan kaupunki
Alue Heinola
Palvelun kieletenglanti, suomi
Tekstistä vastaa: Heinolan kaupunki
Päivitetty: 1.11.2021