suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kangasalan kaupunki

Viralliset ilmoitukset ja kuulutukset

  • Palvelu
  • Kangasala
  • Julkinen palvelu

Kangasalan kuulutukset ja ilmoitukset löytyvät sähköiseltä ilmoitustaululta Kangasalan verkkosivuilta.

Kangasala ylläpitää myös virallista ilmoitustaulua kaupungin ja muiden viranomaisten kuulutuksille. Ilmoitustaululla julkaistaan ne kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset joiden kohdalla erityislainsäädännössä näin määrätään. Ilmoitustaulu sijaitsee osoitteessa Kunnantie 1, Kaupunginvirasto 1 -rakennuksessa. Kuulutukset ja ilmoitukset ovat luettavissa Kaupunginvirasto 1 aukioloaikoina.

Toimi näin

Kuulutukset ja ilmoitukset asiakirjoineen tulee toimittaa

- sähköpostitse kirjaamo@kangasala.fi

- tai kaupungin virastotalon postiosoitteeseen PL 50, 36201 Kangasala

- tai Kangasalan neuvontaan, os. Kunnantie 1, Kangasala

Kenelle ja millä ehdoin

Kuntalain 108 § mukaan kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne yleisessä tietoverkossa, jollei salassapitoa koskevista säännöksistä muuta johdu, sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan on käytettävä viestinnässään ensisijaisesti sähköisiä kanavia, mutta toistaiseksi sen on edelleen myös ylläpidettävä ilmoitustaulua virastotalossa tai muussa kunnanhallituksen määräämässä sopivassa paikassa, johon on virka-aikana vapaa pääsy. Kunnanhallitus vastaa siitä, että nähtävillä ovat kaikki ne asiakirjat, jotka laki määrää kiinnitettäviksi ilmoitustauluun. 

Kunnat julkaisevat esityslistat, pöytäkirjat ja monet ilmoitukset sähköisesti omilla verkkosivuillaan sikäli kuin asiakirjoissa ei ole salassa pidettävää tietoa. Ilmoitusten on oltava verkossa 14 vuorokautta. Tämän jälkeen vähintään ilmoituksen sisältämät henkilötiedot on poistettava verkosta.

Perustiedot

Palvelusta vastaaKangasalan kaupunki
Palvelun toteuttaaKangasalan kaupunki
Alue Kangasala
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kangasalan kaupunki
Päivitetty: 13.3.2019