suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Oulun Vesi liikelaitos

Vesiliittymän omistajan vaihtumisesta ilmoittaminen

  • Palvelu
  • Oulu
  • Julkinen palvelu

Kun myyt kiinteistösi, siirrä myös vesihuoltoliittymät uudelle omistajalle.

Kiinteistön myyjä:

Ilmoituksen tekemistä varten tarvitset vesimittarin lukeman siltä päivältä, jolloin hallintaoikeus vaihtuu, jäljennöksen kauppakirjasta tai skannattuna pdf-muodossa ja uuden osoitteesi.

Kiinteistön ostaja:

Ilmoituksen tekemistä varten tarvitset henkilö- ja yhteystiedot sekä uuteen kiinteistöön muuttavien asukkaiden lukumäärän arviolaskutusta varten.

Toimi näin

Kun myyt kiinteistösi, tee ilmoitus liittymän omistajanvaihdoksesta Oulun Vedelle sähköisellä lomakkeella, käymällä palvelupisteessä tai puhelimitse, jolloin kauppakirjan jäljennös on toimitettava Oulun Vedelle joko skannattuna tai kopiona. Ilmoita vesimittarin lukeman siltä päivältä, jolloin hallintaoikeus vaihtuu. Ilmoitukseen tarvittava vesimittarin lukema kannattaa katsoa yhdessä ostajan kanssa. Ilmoita myös uusi osoitteesi, johon loppulasku lähetetään.

Kun ostat kiinteistön, sovi myyjän kanssa vesilaitokselle ilmoitettavan mittarilukeman katsomisesta. Ota yhteyttä vesilaitoksen asiakaspalveluun ja ilmoita henkilö- ja yhteystietosi sekä uuteen kiinteistöön muuttavien asukkaiden lukumäärä arviolaskutusta varten.

Kenelle ja millä ehdoin

Jotta vesihuoltoliittymä voidaan siirtää, tulee vesihuoltoliittymän liittymismaksun olla maksettu.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaOulun Vesi liikelaitos
Muut vastuuorganisaatiotOulun kaupunki
Palvelusta vastaaOulun Vesi liikelaitos
Alue Oulu
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Oulun Vesi liikelaitos
Päivitetty: 3.6.2020