suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mikkelin kaupunki

Vesiliikunta

  • Palvelu
  • Mikkeli
  • Julkinen palvelu

Mikkelin alueella on kaksi uimahallia ja useita vesiliikunnan harrastamiseen soveltuvia uimarantoja ja avantouintipaikkoja.

Uimahalleissa on yleisöuintien lisäksi myös ohjattuja vuoroja, urheiluseurat voivat varata oman uintivuoron halleista. Uimahalleissa järjestetään ohjattua toimintaa myös erityisryhmille ja lapsiperheille.

Uimarantoja on monipuolisesti eri kaupunginosissa. Osalla uimarannoista järjestetään kesäisin uinninopetusta lapsille. Kaupunki huolehtii uimarantojen ja -paikkojen siisteydestä päivittäin, ja uimavesien laatua seurataan ja valvotaan säännöllisesti. Rantojen ilmoitustauluilla on tiedotteita uimavesinäytteistä sekä pelastusohjeet. Uimarannoilla ei ole järjestettyä rantavalvontaa. Lapset ovat aina uimarannalla vanhempiensa vastuulla.

Mikkelissä on neljä avantouintipaikkaa, joiden toiminnasta vastaavat järjestöt.

Toimi näin

Uimahallit ovat yleisön käytössä aukioloaikoina. Urheiluseurat voivat hakea harjoitusvuoroja uimahalleista verkossa Timmi-tilavarausjärjestelmästä.

Uimarannat ovat vapaassa käytössä. Avantouintipaikkojen pukukoppeihin saa avaimen Mikkelin avantouimarit ry:ltä. Ristiinan avantouintipaikasta ja avaimista voi tiedustella Ristiinan Rinkka ry:ltä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJP Infra Oy, YIT Kuntatekniikka Oy, Mikkelin kaupunki
Palvelusta vastaaMikkelin kaupunki
Alue Mikkeli
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Mikkelin kaupunki
Päivitetty: 2.7.2020