suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kemin kaupunki

Vesiliikunta

  • Palvelu
  • Kemi
  • Julkinen palvelu

Kemissä on uimahalli sekä kolme yleistä uimarantaa: Mansikkanokka, Paavonkari ja Takajärvi. Kaikilla uimarannoilla on pukeutumistilat ja WC:t. Uimarannoilla ei ole valvontaa, ainoastaan kunnossapito.

Talviuintipaikka sijaitsee sisäsatamassa ja sen käyttö on maksullista. Talviuintipaikan kausikortteja myydään uimahallin kassalla. Hintatiedot löytyvät Kemin kaupungin nettisivuilta.

Uimahallissa jä ...

Toimi näin

Ohjatun vesiliikunnan ryhmiin ilmoittaudutaan lippukassalla. Hydrospinning vaatii ennakkoilmoittautumisen rajallisen, 10 hengen paikkamäärän vuoksi.

Talviuintipaikalle johtaa pukutiloista noin 50 metriä pitkä pihatie. Laiturilta on veteen kahdet porrastikkaat, toiset avantoon laskeutumiseen ja toiset nousemiseen takaisin laiturille. Avantoa sulanapitävä pumppu sammutetaan uinnin ajaksi.

Lämpimät pukeutumistilat sijaitsevat Kemin Työväen Pursiseuran kiinteistön kellarikerroksessa (Sataman Valakian alakerta, Rantabulevardi 27). Naisille ja miehille on omat pukuhuoneet sekä vessa- ja suihkutila.

Kenelle ja millä ehdoin

Ohjattu vesiliikunta on maksullinen palvelu.

Avantouintikausi on vuosittain loka-marraskuun vaihteesta vappuun. Kausikortteja myydään uimahallin lippukassalta koko kaudeksi tai syys- ja kevätkaudeksi erikseen.

Palvelun toteuttaa

Kemin kaupunki

Palvelusta vastaa

Kemin kaupunki
Tekstistä vastaa: Kemin kaupunki
Päivitetty: 25.10.2023