suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Verisuonikirurgian poliklinikka

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Poliklinikalla tutkimme ja hoidamme verisuonikirurgisia potilaita. Tavallisimpia hoitoon hakeutumisen syitä ovat erilaiset alaraajojen ongelmat, esimerkiksi alaraajavaltimoiden ahtaumat, katkokävely tai laskimoiden suonikohjut sekä pitkäaikaiset haavat.

Verisuonikirurgian poliklinikalla yleisimpiä tutkimuksia ovat erilaiset verisuoniongelmien selvittelyt, ultraäänitutkimukset ja katkokävelyselvit ...

Toimi näin

Verisuonikirurgian poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, johon tullaan lääkärin lähetteellä tai suunnitellusti toimenpiteen jälkeiseen kontrolliin. Lähetteen saapumisen jälkeen, lääkärimme arvioivat hoidon tarpeen, ennakkoon tehtävät tutkimukset ja hoidon kiireellisyyden. Hoitopaikan valinnanvapaus mahdollistaa hakeutumisen hoitoon mistä päin Suomea tahansa.

Tarvitset lääkärin lähetteen voidaksesi tulla kiireettömään erikoissairaanhoitoon. Saadaksesi lähetteen hakeudu omaan terveyskeskukseesi, työterveysasemallesi tai yksityislääkärille. Lääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen sairaalaan tutkimuksiin tai hoitoon, jos sairauden hoito sitä edellyttää.

Äkillisissä sairaustapauksissa voit tulla yhteispäivystykseemme, soita ympärivuorokautiseen päivystysapu numeroon.

Kenelle ja millä ehdoin

Hoitoon pääsemiseksi tarvitset lääkärin lähetteen.

Palvelun toteuttaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Päivitetty: 1.3.2023