suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tuusulan kunta

Venepaikkojen vuokraus

  • Palvelu
  • Tuusula
  • Julkinen palvelu

Tuusulan vapaa-aikapalveluilla on Tuusulanjärvellä hallinnassaan kolme venepaikka-aluetta, Koskenmäellä (Kirkkotie, 33 paikkaa), Pappilassa (Kotuntie, 71 paikkaa) ja Tuomalassa (Rantatie, 24 paikkaa).

Toimi näin

Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen ja toivomus venepaikan sijainnista kuluvan vuoden 30. huhtikuuta kello 15 mennessä; haun voi osoittaa kirjallisesti, sähköpostilla tai täyttämällä sähköinen hakemus Tuusulan kunnan liikuntapalvelujen verkkosivuilla. Arvontaan voidaan hyväksyä vain yksi hakemus/talous.

Venepaikka on tarkoitettu tuusulalaiselle henkilölle tai yhteisölle ja se säilyy maksamalla voimassa olevan venepaikkamaksun eräpäivään mennessä.

Venemerkki kiinnitetään veneeseen näkyvälle paikalle. Veneet tulee siirtää aina veneilykauden päätyttyä muualle säilytykseen ranta-alueiden kunnostustöiden vuoksi. Tarkemmat ohjeet ja venepaikan säännöt ovat luettavissa Tuusulan kunnan liikuntapalvelujen verkkosivuilla.

Kenelle ja millä ehdoin

Venepaikkojen haltijat saavat venepaikkalaskun vuosittain huhtikuussa; laskun eräpäivä on ennen venepaikkojen arvontaa. Jos venepaikkaa ei makseta määräaikaan mennessä, paikka arvotaan uusille hakijoille liikuntapalvelujen toimistoon jätettyjen hakemusten kesken.

Palvelun toteuttaa

Tuusulan kunta

Palvelusta vastaa

Tuusulan kunta
Tekstistä vastaa: Tuusulan kunta
Päivitetty: 5.8.2022