suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Karvian kunta

Varhaiskasvatus

  • Palvelu
  • Karvia
  • Julkinen palvelu

Alle 7-vuotiaat lapset voivat saada varhaiskasvatusta kunnan järjestämänä. Jokaiselle lapselle tehdään henkilökohtainen varhaiskasvatussuunnitelma.

Varhaiskasvatuksen tehtävänä on edistää lasten laaja-alaista osaamista. Pedagogisen toiminnan lähtökohtana ovat lasten mielenkiinnon kohteet sekä eri tiedon- ja taidonaloihin perustuvat oppimisen alueet. Ne on ryhmitelty viideksi kokonaisuudeksi: kiel ...

Toimi näin

Tee lapsesi varhaiskasvatuspaikkaa koskeva hakemus viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee paikan. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve kuitenkin johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta, eikä tarpeen alkamisajankohta ole ennakoitavissa, hae paikkaa niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan.

Voit tulostaa hakemuksen itse tai hakea kunnanvirastolta päivähoitotoimistosta. Palauta hakemus täytettynä ja allekirjoitettuna päivähoidon ohjaajalle.

Toimita maksun määräämistä varten molempien vanhempien tai huoltajien tulotiedot päivähoitotoimistoon kuukauden kuluessa varhaiskasvatuksen aloittamisesta.

Maksut tarkistetaan kerran vuodessa, jolloin tulotiedot on toimitettava huhtikuun loppuun mennessä. Mikäli tulotiedoissasi tapahtuu olennainen muutos (työtön työllistyy, opiskelija on kesätöissä, työpaikka vaihtuu), toimita uudet tulotiedot pikimmiten päivähoitotoimistoon.

Tulotietoja ei tarvitse toimittaa, mikäli hyväksyt korkeimman päivähoitomaksun.

Palvelun toteuttaa

Karvian kunta

Palvelusta vastaa

Karvian kunta
Tekstistä vastaa: Karvian kunta
Päivitetty: 23.3.2023