suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Varkauden kaupunki

Varhaiskasvatuksen vuorohoito

  • Palvelu
  • Varkaus
  • Julkinen palvelu
Alue: Varkaus
Palvelun kieli: suomi

Ympärivuorokautista päivähoitoa järjestetään Taulumäen päiväkodissa.

Ilta- ja ympärivuorokautinen hoito on tarkoitettu jatkuvasti työn tai opiskelun vuoksi tavanomaisesta päivähoitoajasta poikkeavaa hoitoaikaa tarvitseville lapsille.

Toistuvasti, mutta harvemmin tarvittava ilta-, yö- tai viikonloppuhoito järjestetään vuorohoitoyksikössä niinä aikoina, kun lapsen vakituisen hoitopaikan aukioloaika ei kata hoitotarvetta.


Toimi näin

Tee sähköinen päivähoitohakemus viimeistään 4 kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan. Tee erillinen hakemus jokaisesta päivähoitoon hakevasta lapsesta.

Toimita tuloselvitykset päivähoitomaksun määrittämistä varten viimeistään ensimmäisen hoitokuukauden aikana. Mikäli et toimita asianmukaisia tuloselvityksiä, peritään päivähoidosta korkein maksu, kunnes toimitat tulotiedot.


Kenelle ja millä ehdoin

Vanhemmat voivat hakea lapselleen vuorohoitopaikkaa, jos he ovat vuorotyössä tai heidän opiskelunsa ajoittuu iltaan.

Hoitoa voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen. Myös oppivelvollisuusikäinen voi saada päivähoitoa, jos erityiset olosuhteet sitä vaativat eikä hoitoa voida muuten järjestää.

Palvelu on maksullinen.

Varhaiskasvatuksessa on käytössä hoitoaikaperusteinen laskutus. Arvioi laskutusta varten lapsesi hoitopäivien yhteenlaskettu tuntimäärä kuukaudessa.


Palvelun toteuttaa: 
Varkauden kaupunki