suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Vantaan kaupunki

Vantaa-info

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Vantaa-infossa tarjoamme Vantaan kaupungin ja yhteistyökumppaneidemme palveluihin liittyvää yleisneuvontaa ja tukea palveluihin hakeutumisessa. Neuvomme myös kaupungin ja yhteistyökumppaneidemme sähköisten palvelujen käytössä.

Yhteistyökumppaneitamme ovat HSL, Digi- ja väestötietovirasto, Kela, TE-palvelut, Poliisin lupapalvelut, Vero sekä NetTicket.

Vantaa-infon asiointipisteet sijaitsevat Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Korsossa. Palvelemme asiointipisteissä, puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa.

Vantaa-infosta saat digitukea. Vantaa-infossa digituki on Vantaan kaupungin sähköisen asioinnin ja palveluiden käytön tukea. Ohjaamme sinut kaupungin yhteistyökumppaneiden, kuten HSL:n ja Kelan sähköisiin palveluihin. Digitukea annetaan Myyrmäen Vantaa-infossa ja Tikkurilan Vantaa-infossa sekä puhelimessa ja sähköpostilla.

Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infoissa on tietokoneita, tulostin sekä skanneri, jotka on varattu lyhytkestoisten virallisten asioiden hoitamiseen. Kopioita voit pyytää henkilökunnalta.

Vantaa-infossa voit maksaa Vantaan kaupungin laskut ja jättää Vantaan kaupungille menevää postia.

Vantaa-infon tiloissa järjestetään erilaisia tapahtumia, neuvontoja ja näyttelyitä.

Toimi näin

Vantaa-infon yleisneuvonta - Sähköposti: vantaa-info@vantaa.fi

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVantaan kaupunki
Palvelusta vastaaVantaan kaupunki
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Vantaan kaupunki
Päivitetty: 18.1.2022