suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Senaatti-kiinteistöt

Valtiohallinnon toimitilojen palvelupyynnöt

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Senaattila palvelupyyntöjen tavoitteena on osaltaan tukea kiinteistön ylläpidosta ja toimitilapalveluista vastaavaa henkilöstöä ylläpitämään tiloissa hyviä olosuhteita. Sovellus on tarkoitettu erityisesti informaation välitykseen Senaatin, tilojen käyttäjien ja palveluntuottajan välillä. Palvelun avulla pyritään säästämään asiakkaan aikaa sekä hallitsemaan kiinteistöön liittyvää tietomassaa keskit ...

Toimi näin

Selainpohjainen maksuton Senaattila palvelupyynnöt järjestelmä on käytettävissä Senaattila.fi -verkkosivuston (myöh. Senaattila) kautta, joka on Senaatti-kiinteistöjen sähköisen asioinnin palvelueteinen. Palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä Senaattilan käyttäjäksi.

Rekisteröityminen Senaattilaan vaatii toimivan, tunnistettuun Senaatin asiakasorganisaatioon yhdistettävän sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Virtu-luottamusverkostoon liittyneet käyttäjät voivat rekisteröityä ja kirjautua palveluun Virtu-tunnuksillaan.

Senaattilassa julkaistujen palveluiden käyttöoikeudet määrittelee Senaatti.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on käytettävissä Senaatilta vuokratuissa tiloissa toimiville asiakkaille. Senaattila palvelupyynnöt on tarkoitettu ainoastaan julkisen tiedon käsittelyyn ja välittämiseen.

Valtionhallinnon sisäisissä verkkopalveluissa käyttäjät tulee aina tunnistaa (VAHTI 12/2006). Sähköpostiosoitteen tai Virtu-tunnuksen avulla Senaatti varmistaa, että Senaattilan käyttäjä on Senaatin asiakasorganisaation edustaja. Senaattila-tunnukset on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön ja käyttäjä toimii palvelussa omalla nimellään.

Käyttäjä vastaa kaikista tunnuksillaan Senaattilassa tehdyistä toimenpiteistä. Käyttäjä on vastuussa siitä, että salasana, käyttäjätunnus tai muu vastaava tieto ei päädy vääriin käsiin.

Senaattilassa toimiessaan käyttäjä sitoutuu noudattamaan tietojen salassapidosta ja vaitiolovelvollisuudesta annettuja voimassa olevia säädöksiä, kuten viranomaisen toiminnan julkisuudesta annettua lakia (621/1999) ja valtioneuvoston asetusta tietoturvallisuudesta valtionhallinnossa (681/2010).

Palvelun toteuttaa

Senaatti-kiinteistöt

Palvelusta vastaa

Senaatti-kiinteistöt
Tekstistä vastaa: Senaatti-kiinteistöt
Päivitetty: 29.6.2020